• Ik doe nu een gift

Online reservatiesysteem voor patiënt en begeleider

Dit project richt zich op de ontwikkeling en uitvoering van een soort valet-dienst voor mindermobiele patiënten en hun begeleiders die op consultatie of voor een ingreep langskomen.
Nu worden die doorgaans door een partner aan de Aorta afgezet, al dan niet in een (eigen) rolstoel.

Ik steun dit doel
  • €250 /€15.000 Ingezameld
  • 2 Deelnemers

Vaak moeten zij wachten tot de partner de wagen van de Kiss- & Ridezone naar de gewone parking heeft verplaatst. Dat zorgt voor stress, zowel bij de patiënt als bij de begeleider. Aan de hand van een online reservatieplatform willen we ervoor zorgen dat er bij aankomst een vrijwilliger klaarstaat om de mindermobiele patiënt op te vangen en ermee naar het Atrium of naar de consultaties of afdeling te rijden. Op die manier kan de begeleider de wagen rustig parkeren en nadien de patiënt opzoeken. Dit creëert meteen een warm welkomstgevoel.

Om dit project uit te werken, zoeken we naar de ontwikkeling van een tool waarbij de patiënt bij het maken van de afspraak ook de nummerplaat van de wagen kan invoeren. Vervolgens wordt aan de hand van nummerplaatherkenning de vrijwilliger verwittigd dat er een patiënt die zijn hulp nodig heeft op komst is.

Uw gift wordt aangewend om die tool uit te werken en het toestel aan te schaffen.

With your consent, we’d like to use what is called “cookies” in order to understand how users interact with our website and improve it.