• Ik doe nu een gift


Voor de derde keer op rij is AZ Alma erin geslaagd om een zorgaward in de wacht te slepen. Gisteravond werd op de uitreiking van de zeer gegeerde en gewaardeerde onderscheidingen de Award voor Innovatie van het Jaar toegekend aan hoofdverpleegkundige Steven De Cuyper. Het SMS-project (waarbij de vertrouwenspersoon wordt verwittigd dat de patiënt uit recovery terug op de afdeling is gekomen), maakte indruk op de vakjury.

Steven, de bedenker van het initiatief, was eerst wat overdonderd bij de bekendmaking, maar herpakte zich snel en legde uit dat het niet altijd spitstechnologie moet zijn om een verschil te maken voor de patiënt, zijn of haar familie en voor het team. Hij bedankte ook iedereen die een steentje had bijgedragen tot het welslagen van dit project: het team van ZE21, onze ICT-dienst, onze gewezen manager zorg en innovatie Els De Volder, stagiaire Lisa De Beuckelaer die er een enquête over hield en de firma Amaron.

With your consent, we’d like to use what is called “cookies” in order to understand how users interact with our website and improve it.